Pragalicious in 2021: een overzicht in cijfers

2021 was het geboortejaar van deze fijne website: een liefdesbaby geboren uit onze passie voor games, tech en entertainment. Het is en blijft een voorrecht om deze passie met jullie te mogen delen.

We blikken nog één keer terug naar 2021 en dat doen we in cijfers. En dat doen we niet alleen omdat we stiekem fan zijn van statistieken en dergelijke. Maar het is een manier om jullie ook nog één keer een oprechte dankjewel te zeggen voor de steun en het vertrouwen in Pragalicious!


Sinds 1 februari kregen we maar liefst 145.337 unieke bezoekers over de vloer. Zij leesden gemiddeld 5,44 berichten per bezoek. In oktober kregen we de meeste bezoekers over de vloer. De populairste dag van de week is donderdag en het drukst bezochte uur van de dag is 13u00.

Gelukkig hadden al deze bezoekers ook heel wat keuze qua lectuur, want in totaal publiceerden we 3.592 berichten, waarvan 173 reviews. Hierop kregen we 408 reacties via de commentaarvakken op onze website.

Al is onze Facebook-pagina veruit het populairste medium om te reageren, want daar lieten jullie 12.436 reacties achter. Al mag je ons ook altijd volgen op Instagram en Twitter natuurlijk.

Dat we ons niet inhouden om jullie te informeren bewijst het feit dat we in totaal maar liefst 977.286 woorden intikten over alle berichten heen. Dat is een mooi gemiddelde van 272 woorden per bericht.


De meest gelezen nieuwsberichten:

 1. PlayStation Plus-gebruikers zijn razend omdat een van de gratis games van december niet het volledige spel is
 2. Netflix moet noodgedwongen scènes aanpassen in hitserie Squid Game
 3. Bevestigd: Persona 5 Strikers, Dirt 5 en Deep Rock Galactic zijn PS Plus games voor januari
 4. Worden dit de PlayStation Plus games van december?
 5. Pornhub-jaaroverzicht toont dat PlayStation gamers niet alleen hun kaske in hun handen houden…

De meest gelezen reviews:

 1. Far Cry 6
 2. Marvel’s Eternals
 3. Resident Evil: Village
 4. The Matrix Resurrections
 5. Age Of Empires IV

De populairste tags bij berichten:

 1. PlayStation 5
 2. Horizon Forbidden West
 3. PlayStation 4
 4. Epic Games Store
 5. Elden Ring

De meest bekeken gameplay video’s op ons YouTube-kanaal:

 1. First 15 minutes of Far Cry 6 on PlayStation 5
 2. F1 2021 on PlayStation 5
 3. Olympic Games Tokyo 2020 on PlayStation 4
 4. Chivalry 2 Closed Bèta on PlayStation 5
 5. Disco Elysium: The Final Cut on PC

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.