fbpx

Over ons

Praga & Kevin in 2007 voor de kerncentrale van Chernobyl voor de release van
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Pragalicious is een website ontstaan uit liefde en vooral veel passie voor games en entertainment. Maar ook met de behoefte om deze passie te blijven delen met anderen.Wie zijn wij?

De drijvende kracht achter deze website is de Christophe ‘Praga’ Philips, geen onbekende in het wereldje. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak weet hij als geen ander waar hij over praat. Hij begon als groentje bij games.telenet.be en lag met de legendarische Shrimp mee aan de basis van Arena51 waarna hij terugkeerde naar games.telenet.be.
Maar het echte werk begon bij GUNK. Het grote publiek leerde hem kennen als vast redactielid, en later hoofdredacteur, bij GUNKmagazine en het televisieprogramma (en later de digitale zender) GUNKtv. De laatste jaren was hij actief als hoofdredacteur bij 9lives.be, tot het moment dat Telenet besloot om op 31 januari 2021 de stekker te trekken uit 9lives.be.

Praga draagt deze website samen met Kevin Bogaert. Kevin draait ook al heel wat jaren mee in de gameswereld. Zijn journalistieke carrière startte eveneens bij GUNK. Hij begon als vrijwilliger voor GUNK.be waar hij nadien werd aangenomen als vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Tussendoor bleef hij reviews en teksten schrijven voor het magazine en de website.
Daarna kwam zijn journalistieke carrière een tijdje op een laag pitje te staan, maar ook bij Kevin bleef de microbe bijten. En dus begon hij in 2016 terug als freelancer reviews en nieuwsberichten te schrijven voor 9lives.be.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.