Pornhub-jaaroverzicht toont dat PlayStation gamers niet alleen hun kaske in hun handen houden…

Het jaar loopt op zijn einde en dat is dus het ideale moment om met eindejaarsoverzichten uit te pakken. Net als Spotify deelt ook Pornhub zijn trouwste bezoekers en ook dit jaar zijn de PlayStation gamers trouwe fans zo blijkt.

Blijkt namelijk dat heel wat PlayStation gamers hun console niet alleen gebruiken om te gamen zo blijkt. Meer nog, wanneer we vergelijken met 2020 dan hebben Sony’s jongens en meisjes in 2021 nog meer tijd gespendeerd op Pornhub. Of om het in procenten uit te drukken, maar liefst 17,6 procent meer.

PlayStation-consoles zijn goed voor maar liefst 60,6% van het totale consolegerelateerde verkeer naar de site. Indrukwekkend, als je weett dat de PS5 niet eens een webbrowser heeft.

Maar jullie zijn niet alleen, want ook Nintendo- en Xbox-gamers komen al eens piepen op Pornhub. Xbox-consolegamers zijn goed voor zo’n36,8%, terwijl Nintendo (Wii U en 3DS aangezien Switch geen browser heeft) slechts 0,4% voor zijn rekening neemt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)