Epic Games Store geeft tot 6 januari elke dag een gratis game weg

Games, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Het kost wel wat centen maar oh boy wat beleven we geweldige tijden en momenten al gamend. Dankzij de Epic Games Store kunnen we echter tot en met 6 januari elke dag een nieuwe gratis game scoren.

De eerste game die je kan scoren in het rijtje is Shenmue III. Maar dat is nog niet alles want daarbovenop pakt de store uit met kortingen op meer dan 1300 games.

Wees er wel op tijd bij en ga dagelijks de winkel checken want eens de game weg is, is er geen enkele kans om deze nog te scoren.

Met de kerstvakantie voor de deur is dit alvast een unieke mogelijkheid om je collectie games uit te breiden. Laat deze kans dus niet liggen denken we dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)