HBO Max pakt uit met nieuwe trailer voor Peacemaker

Peacemaker

John Cena kennen we allemaal als een bekende worstelaar. Maar net als heel wat andere worstelsterren is hij ook meer en meer te zien in films en series. Een van die series is HBO Max’ Peacemaker.

Vandaag pakt de streamingdienst uit met een nieuwe trailer voor deze reeks. In de trailer zien we hoe Peacemaker een speciale verschijning maakt op een plaatselijke basisschool, opscheppend over hoe hij ’s werelds gevaarlijkste schurken versloeg.

De eerste drie episodes zijn te zien vanaf 17 januari op HBO Max.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)