Babylon’s Fall krijgt Japanse trailer om het nieuwe jaar te vieren

Babylon's Fall

Square Enix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van PlatinumGames’ aankomende titel Babylon’s Fall. De trailer toont een mix van gameplay en cutscenes met de juiste muziek om de game een episch tintje te geven.

In Babylon’s Fall belichaam je een groep krijgers die bekend staan als de Sentinels,. Zij zijn verbonden met een speciale uitrusting genaamd Gideon Coffins. Het belangrijkste wapen van een Sentinel is zijn multifunctionele zwaard.

Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.