Battlefield 2042-parodie Clownfield 2042 nu beschikbaar op Steam

Battlefield 2042 had een van de kleppers van 2021 moeten worden. Jammer genoeg werd het een kleppertje dat niet alle verwachtingen kon inlossen. Anderzijds was het weer een bron van inspiratie voor sommigen…

Riverside Sports heeft namelijk een Battlefield 2042-parodie uitgebracht op Steam, genaamd Clownfield 2042.

Verwacht geen grafische toeters en bellen zoals in Battlefield 2042 natuurlijk. De game heeft, hoe zal ik het zeggen, eenvoudige graphics en een niet te al geavanceerde AI.

Maar omdat dit een Battlefield 2042-parodie is kun je bijvoorbeeld wel de physics verstoren, de regels van gameplay breken en genieten een niet geoptimaliseerde spelervaring. En ja, verwacht veel bugs die niet zullen worden opgelost…

Features:

  • Drie mappen: War Island, Paradise City en The Heat.
  • Zes Wapens: 2 Assault Rifles, 1 Handgun, 1 Sniper Rifle, 1 Rocket Launcher en 1 shotgun.
  • Drie Spelmodi: All Out Clownfare – Free for All met AI, Hovercraft Zone – Hovercraft vs. AI, Clownfield Gateway – Pas de eigenschappen in het spel aan en speel zoals jij dat wil.
  • Weersomstandigheden: Physics gedreven tornadosysteem over alle kaarten.
  • Basic AI-systeem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)