Modern Warfare 2 zou een Rainbow Six Siege-achtige spelmodus krijgen

Als we het internet mogen geloven, dan zou Call of Duty dit jaar door het leven gaan als Modern Warfare 2. En als we dat zelfde internet mogen geloven, dan zou de game ook een gloednieuwe spelmodus krijgen.

Volgens insiders zou Infinity Ward druk in de weer zijn met een vervolg op 2019’s reboot van Modern Warfare.

Naast de voortzetting van de campagne, een nieuwe multiplayer-ervaring en een gloednieuwe Warzone-kaart, zou Modern Warfare 2 naar verluidt ook een ‘Attackers vs. Defenders’-modus bevatten, vergelijkbaar met Ubisofts Rainbow Six Siege.

Die bewering komt van een zekere RalphsValve, een betrouwbare insider wat betreft Call of Duty. Hij zegt dat die Attackers vs. Defenders-modus een soortgelijke stijl map heeft als Call of Duty 4’s CQB-test, maar veel groter qua schaal. Het doel van de nieuwe modus is om doelen te bereiken of te verdedigen binnen een aangewezen gebied op de kaart.

Maar zoals gezegd werd nog niets van dit alles officieel bevestigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)