PlayStation Plus-gebruikers zijn razend omdat een van de gratis games van december niet het volledige spel is

Godfall

Als je net als heel wat PlayStation Plus-abonnees uitkeek naar de games van december, dan zou je wel eens voor een onaangename verrassing komen te staan…

Elke maand trakteert Sony de PlayStation Plus-abonnees op een aantal gratis games. En je gaat er dan natuurlijk van uit dat dit de volledige games zijn. Maar deze maand is daar iets heel vreemds mee aan de hand en dat maakt de abonnees razend.

We hebben het hier dan over Gearbox PS5-exclusive Godfall. Blijkt namelijk dat dit niet de volledige game is, maar eerder een veredelde demo…

Het zou hier namelijk gaan om de Godfall: Challenger Edition, en dus niet de volledige versie van het spel. In plaats daarvan krijgen spelers toegang tot een handvol endgame content en niet tot het verhaal.

De Challenger Edition richt zich op drie unieke speltypen: Lightbringer, Dreamstones, en de Ascended Tower of Trials,” lezen we op de PlayStation Blog. “Alle drie zijn ze endgame-level content…Godfall: Challenger Edition-spelers kunnen op elk moment upgraden naar de Deluxe Edition, waarmee ze toegang krijgen tot zowel de Godfall- als de Fire & Darkness-campagnes.

De fans roepen dan ook massaal op om deze niet te downloaden uit protest.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)