Herbekijk de Sonic the Hedgehog DJ-set van Steve Aoki

Na verfilmingen van games en series gebaseerd op games lijken we een nieuwe trend te krijgen, namelijk artiesten die optreden in virtuele spelwerelden. Fortnite deed het al op regelmatige basis en nu slaan de wereldberoemde DJ Steve Aoki en SEGA (Sonic) de handen in mekaar.

UPDATE: Het concert vond gisteren, 30-11, plaats. Ook kreeg het bakken kritiek over zich heen. Het draaide voornamelijk om Aoki en veel Sonic was er niet te zien of te horen. Het zal de Aoki-fans waarschijnlijk worst wezen, maar bon. Je kan het concert hieronder herbekijken.

Als je fan bent van Steve Aoki, Sonic of beide, noteer dan alvast 30 november met stip in je agenda. Op die dag geeft de man namelijk een virtueel optreden in virtuele omgevingen gebaseerd op Sonic-levels.

De set duurt ongeveer een uur en je kan hem bekijken via YouTube en Twitch. De aftrap wordt gegeven om 21u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)