Rainbow Six Extraction-video gunt ons een blik op de mappen en missies

Volgende maand maken we ons op om het op te nemen tegen de Archaeans in Rainbow Six Extraction. Hoog tijd dus om eens kennis te maken met de mappen en de missies in een nieuwe gameplay video.

Qua mappen kunnen we rekenen op twaalf dynamische mappen die ons meenemen naar onder andere New York City, San Francisco, New Mexico en Alaska.

De missies worden willekeurig geselecteerd en het verloop kan veranderd worden door de Sprawl, een zwart goedje dat de omgeving aantast. Om die verspreiding tegen te houden is het jouw taak om de nesten van Archaeans uit te roeien. Slaag je daar echter niet in, dan worden de vijandige troepen sterker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)