Mysterieuze afbeelding van The Matrix Awakens lijkt te zijn uitgelekt via het PlayStation Network

The Matrix Resurrections 4

Op 22 december verschijnt The Matrix Resurrections in de bioscopen. Fans hebben zo’n 18 jaar moeten wachten op het vervolg van de succesvolle trilogie. Nu blijkt er plots een mysterieuze afbeelding te zijn gelekt op het PlayStation Network dat de naam ‘The Matrix Awakens‘ heeft gekregen.

De afbeelding werd opgemerkt door een Reddit gebruiker genaamd the_andshrew en werd later ook via Twitter gedeeld door Gematsu. Veel meer dan de afbeelding zelf kunnen we niet zien maar alles lijkt erop dat het gaat om een afbeelding voor PlayStation 5. De afbeelding vertoont een stad in de typische Matrix kleuren en heeft als tekst ‘An Unreal Engine 5 experience’.

Zou het hier gaan om een onaangekondigde Matrix game? Het zou niet de eerste game rond The Matrix zijn. Enter The Matrix kwam in 2003 uit en het verhaal speelde zich af tussen de tweede en de derde film. In 2005 kregen we The Path of Neo en ook de MMO The Matrix Online.

Zelf zou ik enorm hyped zijn voor een nieuwe Matrix game die op de Unreal Engine 5 zal draaien!

En voor degenen die het gemist hebben: vorige week kregen we nog een teaser trailer van de nieuwe film voorgeschoteld.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Mysterieuze afbeelding van The Matrix Awakens lijkt te zijn uitgelekt via het PlayStation Network'

  1. Goh, ik herinner me die eerste game nog. Leuk om te spelen maar grotendeels rammelend aan alle kanten. De stukjes die goed uitgewerkt waren, waren cool maar zonde van de rest …

Reacties zijn gesloten.