Nieuwe teaser voor The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections 4

Het is nog (te) lang wachten op de vierde telg in The Matrix-saga. Gelukkig bestaat er zoiets als teasers en trailers om onze honger wat te stillen. En vandaag krijgen we een nieuwe geserveerd.

Er is nog heel weinig geweten over de verhaallijn van deze nieuwe telg maar de wereld is nog steeds verdeeld in twee realiteiten en Neo keert terug om een nieuwe en verbeterde Matrix te bestrijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)