Netflix moet noodgedwongen scènes aanpassen in hitserie Squid Game

Squid Game

Het is een understatement als ik zeg dat Squid Game dé hype is van dit moment. De Netflixserie is gruwelijk intrigerend en dat trekt de miljoenen kijkers blijkbaar enorm aan.

Tussen alle bloederige scènes door is er ook plaats voor een gezonde dosis intrige. En dat zijn blijkbaar momenten waarop kijkers extra aandachtig zijn op wat er allemaal op het scherm verschijnt.

Zo zijn er verschillende scènes waarin telefoonnummers getoond worden. Niks vreemds zou je denken, maar toch zorgt dit voor heel wat problemen. Nieuwsgierig als de mens is, hebben heel wat kijkers geprobeerd deze nummers te bellen. En wat blijkt? Zeker een nummer blijkt écht te werken.

Een Koreaanse man, die anoniem wenst te blijven, zegt dat hij sinds de reeks vertoond wordt constant telefoontjes krijgt van nieuwsgierige fans: “It has come to the point where people are reaching out day and night due to their curiosity. “It drains my phone’s battery and it turns off.”

Netflix zegt nu te werken aan een oplossing en dat ze de scènes tijdelijk zullen verwijderen om ze daarna aangepast terug online te zetten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.