Dice toont eerste beelden Battlefield 2042 op Xbox One

Battlefield 2042

Battlefield-ontwikkelaar DICE heeft ons een eerste blik gegeven op hoe Battlefield 2042 eruitziet op last-gen consoles.

De officiële Battlefield Twitter-account heeft een foto gepost van hoe de game eruit zal zien op het last-gen systeem van Xbox.

Het is een goede evolutie om te zien dat DICE transparant is met de last-gen versies van Battlefield 2042, vooral nadat de staat van Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One bij de lancering een enorme teleurstelling was voor veel spelers.

Als je van plan bent om Battlefield 2042 op Xbox One of PlayStation 4 te spelen, heeft EA aangekondigd dat er geen mogelijkheid zal zijn om die versie om te zetten naar de new-gen versies. Dit betekent dat je toch de PS5 of Xbox Series X|S versie moet kopen om de game op die consoles te kunnen spelen.

Battlefield 2042 zou oorspronkelijk deze maand lanceren op 22 oktober, maar werd een paar weken uitgesteld met als nieuwe datum 19 november.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.