Hoofdpersonage Kingdom Hearts komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate Sora

Gisteren heeft Nintendo tijdens een uitgebreide livestream aangekondigd dat Sora, het hoofdpersonage uit Kingdom Hearts, als laatste speler zal toegevoegd worden aan Super Smash Bros. Ultimate.

Sora gebruikt in Super Smash Bros. Ultimate aanvallen die zijn gebaseerd op diegene die we kennen uit de Kingdom Hearts-serie. Zijn sterktes zijn te vinden in aanvallen vanuit de lucht. Hoewel hij zelf makkelijk gelanceerd kan worden, is Sora erg sterk. Combo’s met zijn machtige Sleutelzwaard maken hem een uitstekende vechter.

Tot slot nog enkele indrukwekkende cijfertjes. Sinds de release van Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch in 2018 hebben gamers van over de hele wereld deze game meer dan 2,2 miljard uur gespeeld, waarvan 11,7 miljard offlinegevechten en 7,8 miljard online-multiplayergevechten.

Van een succesje gesproken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.