Worden dit de PlayStation Plus games van december?

PlayStation Plus

We zijn eind november, dat wil zeggen dat de geruchten over de Playstation Plus games van december stilletjes aan binnen sijpelen.

Het Franse platform Deallabs lekte dat Godfall beschikbaar zal worden als Playstation Plus-game voor Playstation 4 én 5. Daarnaast zouden de actie-rpg Mortal Shell en Lego DC Super-Villains de twee andere games zijn voor de Plus abonnees tijdens december.

Naar mijn mening een vrij goede line-up aan games! Voor de maand november kan je nog steeds Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Knockout City en First Class Trouble downloaden.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.