Fall Guys Season 6: Party Spectacular gaat volgende week van start

Fall Guys kreeg bij release de stempel van gehypte game, maar ondertussen zitten ze vanaf volgende week al aan seizoen 6. Ontwikkelaar Mediatonic kondigde het zesde seizoen aan en volgens hun zal het een spectaculair feestje worden.

Vanaf 30 november is het tijd om je feestneus boven te halen, want dan gaat het 6de seizoen van Fall Guys van start. Zoals gewoonlijk mogen we ons weer aan een karrevracht cosmetische items verwachten, die in het thema van carnaval en andere gekke feesten passen.

In totaal zal je als speler 25 kostuums kunnen vrijspelen en zullen er vijf nieuwe speelbare rondes worden toegevoegd. Er zullen wederom 50 levels beschikbaar zijn met de prestige path, waarmee spelers allerlei beloningen kunnen vrijspelen.

Seizoen 6 introduceert ook cross-progression, waarbij je items over verschillende platforms kan overzetten en gebruiken. Je zal wel als speler een Epic Games-account moeten maken. Later in het seizoen zal je ook de mogelijkheid krijgen om cross-platform parties te creëren.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.