De Steam herfstkoopjes zijn begonnen

Steam

Eindelijk zijn ze er ook bij Steam aan begonnen. Geen Black Friday maar wel onder de vlag van de herfstkoopjes.

Wat is er plezanter dan je collectie pc-games uit te breiden of aan te vullen met een shitload aan pc-games tegen een habbekrats.

Ik beken schuld: ik koop altijd veel te veel games tijdens de Steam sales, en meestal gewoon om te hebben. Voor nog geen 5 euro kan je vaak kleppers uit een ver of niet zo ver verleden scoren. En meestal heb ik zelfs de tijd niet om ze te spelen. Maar het is gewoon plezant om veel te kunnen kopen tegen een lage prijs, en daarna zien dat je nauwelijks geld hebt opgedaan.

En ze spelen? Dat doe ik wel wanneer ik met pensioen ben…

Dus goesting om is zot te doen, rep je dan naar de Steam herfstkoopjes!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'De Steam herfstkoopjes zijn begonnen'

Reacties zijn gesloten.