Psychologische thriller Martha is Dead verschijnt 24 februari

Martha is dead

Horror is niets voor mij, maar psychologische thrillers dat kan mijn brein nog net aan. Wired Productions laat weten dat de psychologische thriller, Martha is Dead, verschijnt op 24 februari 2022. En daar hoort ook een release trailer bij.

Martha Is Dead combineert locaties uit de echte wereld, verbanden met historische gebeurtenissen tijdens de laatste fasen van de Tweede Wereldoorlog, bijgeloof, folklore, en diepe psychologische nood. Het spel opent in de diepte van het Italiaanse platteland als Geallieerde en Axis krachten de natie in een gepijnigde speeltuin veranderen.

In de trailer maken we kennis met de tweeling Martha en Giulia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)