Life is Strange: True Colors verschijnt op 7 december digitaal voor Switch

Life Is Strange: True Colors

Noem dit maar een primeur voor de reeks: Life is Strange: True Colors verschijnt op 7 december 2021 digitaal voor de Nintendo Switch, meteen de eerste game uit de Life is Strange-saga die op Switch verschijnt. Op 25 februari 2022 verschijnt er ook een fysieke versie.

De Switch-editie van Life is Strange: True Colors is specifiek voor dit Nintendo-platform ontwikkeld. Daarbij heeft het ontwikkelteam gestreefd naar de best mogelijke ervaring door het optimaliseren van zowel de beelden als de prestaties.

Dit bracht vele technische uitdagingen met zich mee, waaronder het herzien van alle personage-modellen, omgevingsobjecten en flora in de game, naast het bouwen van een geheel nieuwe belichtings-engine.

Wanneer haar broer omkomt bij een verdacht ongeluk, moet Alex Chen haar grillige, paranormale Empathy-kracht gebruiken om de geheimen te ontdekken die de waarheid verhullen. De reis, krachten en toekomst van Alex liggen volledig in handen van de speler.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)