Chapter 2 van Fortnite eindigt 4 december met ‘The End’ evenement

Fortnite-The-End-Chapter 3

Het tweede hoofdstuk van de gratis te spelen Battle Royale-game Fortnite eindigt op 4 december tijdens een speciaal evenement genaamd ‘The End’. Hiermee stopt het tweede hoofdstuk na ruim twee jaar en kunnen spelers hun opmaken voor Fortnite Chapter 3 en een nieuwe map.

Tijdens dit evenement nemen teams van maximaal 16 spelers het op tegen de Cube Queen. Het is een eenmalig evenement waarin spelers een speciaal laadscherm en een ‘wrap’ krijgen. Als kleine beloning krijgen alle spelers die inloggen 225.000 XP. 

Als je mee wil spelen in het event raadt Epic Games je aan om vooraf alle instellingen goed te zetten voor de beste ervaring. Om queues te vermijden, log je best op tijd in.

‘The End’ start op 4 december om 22:00 uur.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.