Vanguard crashes mogelijk te wijten aan DDoS-aanval

Call of Duty Vanguard

Het is mij en waarschijnlijk heel wat Vanguard-spelers niet ontgaan dat Vanguard de voorbije dagen te kampen kreeg met crashes. Het goede nieuws is dat het niets te maken heeft met jullie systeem of internetverbinding. Het slechte nieuws echter…

Inderdaad want er is ook slecht nieuws, is dat het mogelijk te wijten is aan een DDoS-aanval. Dat is althans wat ontwikkelaar Sledgehammer Games als reden de wereld instuurt.

Om het zekere voor het onzekere te nemen heeft de ontwikkelaar alvast besloten om het net gelanceerde Secrets of the Pacific-evenemt tijdelijk uit te schakelen.

Sledgehammer plaatste ook een tweet online waarin we het volgende lezen “We willen dat Sledgehammer Games een veilige en welkome plek is voor iedereen en blijven onze kanalen gebruiken om jullie te updaten over de game en onze toekomst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)