Schrijf je nu in voor Dragon Ball: The Breakers’ closed bèta

Dragon Ball The Breakers

Een poosje geleden kondigde Bandai Namco Dragon Ball: The Breakers aan. En het voegde daar meteen aan toe dat we niet lang zouden hoeven te wachten op een closed èta, en kijk ze hebben woord gehouden.

Eerst nog even kort samenvatten: Dragon Ball: The Breakers is een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, die in 2022 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt. De game zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Dragon Ball: The Breakers vindt plaats in het Dragon Ball: Xenoverse-universum en laat de speler als een van de iconische rivalen uit de franchise spelen, namelijk de “Raider”, een van de zeven “Survivors” zonder superkrachten.

De Dragon Ball: The Breakers closed beta vindt plaats tussen 4 en 5 december, op pc, op volgende ogenblikken:

  • Sessie 1: 4 dec. 3:00 – 7:00 uur
  • Sessie 2: 4 dec. 13:00 – 17:00 uur
  • Sessie 3: 4 dec. 19:00 – 23:00 uur
  • Sessie 4: 5 dec. 3:00 – 7:00 uur

Spelers kunnen zich hier voor de closed beta-test registreren.

Om je voor te bereiden op deze closed bèta heeft Bandai de Dragon Ball: The Breakers system trailer vrijgegeven. De video onthult meer over de gameplay-elementen uit de game en geeft tips voor zowel Survivors als Raiders.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)