Dragon Ball: The Breakers wordt een nieuwe asymmetrische online multiplayer game

Dragon Ball The Breakers

Bandai Namco kondigt Dragon Ball: The Breakers aan, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, die in 2022 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt. De game zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Dragon Ball: The Breakers vindt plaats in het Dragon Ball: Xenoverse-universum en laat de speler als een van de iconische rivalen uit de franchise spelen, namelijk de “Raider”, een van de zeven “Survivors” zonder superkrachten.

De Raider zal zijn uiterste best moeten doen om de ”Survivors” uit te schakelen. Deze doodnormale burgers zitten gevangen in “Temporal Seam”, een plaats waar ruimte en tijd in wanorde zijn, en zullen moeten samenwerken tegen de Raider en zien te ontsnappen gebruikmakende van de Super Time Machine.

Spelers zullen ook verschillende items kunnen gebruiken om strategisch te werk te gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)