Sea of Thieves krijgt een gratis Halo make over

sea of thieves

Ontwikkelaar Rares populaire piraten-MMO Sea of Thieves kan ook op heel wat fans rekenen. De spelers die daarbovenop ook fan zijn van Halo hebben alvast iets om naar uit te kijken.

In het verleden, met name 2019, konden zij in de game hun schip pimpen met de zogenaamde Spartan-set. Deze unieke set, gebaseerd op Halo, bevatte zeilen, een romp, een vlag, boegbeeld, roer, kaapstander en kanonnen voor hun schip.

Nu, twee jaar later, en naar aanleiding van 20 jaar Halo, keert die fameuze set terug. Iedereen die Sea of Thieves speelt tussen 24 november en 1 december ontvangt de Spartan-set gratis. Iedereen die daarbovenop de game van 1 tot 8 december speelt, kan rekenen op een nieuwe set zeilen en vlag genaamd de Noble Spartan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)