Grim Dawn Definitive Edition komt begin december naar Xbox

Als je fan bent van het ARPG-genre, en in het bijzonder Diablo II, dan heb je ongetwijfeld de knappe ARPG Grim Dawn (2016) al op je pc staan. If not, dan krijg je daar met de Steam sales zeker de kans toe. Speel je hem liever op console, dan krijg je daar op 3 december de kans toe.

Crate Entertainments actie-RPG Grim Dawn, die op pc (Steam) verscheen in 2016, komt op 3 december naar Xbox met de Definitive Edition.

Grim Dawn neemt ons mee naar een post-apocalyptische wereld die in verval is geraakt door een conflict tussen de Aetherials en de Chthonians. Het is onze taak om terug te vechten tegen verschillende nachtmerrie-achtige verschrikkingen en een toekomst veilig te stellen voor de overlevenden die overblijven.

Je kunt kiezen uit verschillende klassen, zoals Soldier, Demolitionist en Arcanist, maar je kunt ook dual-class spelen en zo krachtige Masteries vrijspelen.

De Definitive Edition bevat het basisspel samen met de twee uitbreidingen – Ashes of Malmouth en Forgotten Gods – en de Crucible, een horde-modus-achtige overlevingsuitdaging.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)