Bevestigd: Persona 5 Strikers, Dirt 5 en Deep Rock Galactic zijn PS Plus games voor januari

PlayStation Plus

Wie meedoet aan de loterij kan misschien de Franse website Dealabs een mailtje sturen en vragen om de winnende nummers, want ze weten weer welke drie PlayStation Plus-games we gratis kunnen downloaden in januari 2022.

Ze kunnen zich natuurlijk nog steeds vergissen, maar als je weet dat ze de afgelopen vijf maanden steeds op het juiste spoor zaten, dan is de voorspelling voor volgende maand wel zeer geloofwaardig te noemen.

Het zou gaan om volgende PlayStation Plus-games:

  • Deep Rock Galactic (PS5, PS4)
  • DiRT 5 ( PS4, PS5)
  • Persona 5 Strikers (PS4)

Op woensdag 29 december weten we het zeker of dit effectief de gratis PlayStation Plus-games worden, want dan krijgen we de officiële aankondiging van Sony.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.