De 2D actie-RPG Salt and Sanctuary is gratis in de Epic Games Store

Mag het voor jou iets pittiger, bloederiger en intenser zijn met de feestdagen? Dan is deze, momenteel gratis downloadbare brutale 2D actie-RPG zeker spek voor jouw bek.

Een gedoemde zeeman lijdt schipbreuk op een onbekend eiland. In mistige valleien, waar grijnzende, bemoste lijken zich vastklampen aan verroeste armen, beginnen schimpende figuren zich te roeren. Onder afbrokkelende, door zout versleten structuren, leiden labyrintische gangen naar onuitsprekelijk kwaad, lang vergeten door de mensheid.

Je kan Salt and Sanctuary vandaag nog gratis downloaden tot 17u00 in de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)