Nieuwe gameplay trailer voor horrorspel Paranoid

Kerstmis en de feestdagen in het algemeen zijn een periode waarin liefde, vriendschap en gezelligheid centraal staan. Maar daar denken ze bij ontwikkelaar Madmind Studios (Succubus en Agony) toch een ietsje anders over.

Getuige daarvan de nieuwe gameplay trailer voor hun nieuwste project, genaamd Paranoid.

Voor Paranoid, exclusief te verkrijgen op pc via Steam, wil de studio een uitgebreid, psychologisch verhaal combineren met dynamische en brute gevechten. De game zal zich richten op next-gen hardware, met Ray Tracing en 4K-resoluties.

Paranoid neemt ons mee naar eind de jaren ’80 wat zich vertaalt in zowel de gameplay mogelijkheden als immersie van het communiceren op realistische locaties. Bovendien kunnen we rekenen op angstaanjagende tegenstanders beloven de makers.

Jammer genoeg waren hun eerdere twee projecten, Succubus en Agony niet hoogstaand. Laat ons hopen, zeker voor de fans, dat het deze keer beter mag worden. Het ziet er alleszins bangelijk uit, letterlijk dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)