Nieuwe trailer voor The Ice Age Adventures of Buck Wild

Op 28 januari kunnen we op Disney Plus genieten van de nieuwste telg in The Ice Age-saga, genaamd Adventures of Buck Wild.

Na de gebeurtenissen van Ice Age: Continental Drift hadden buidelratbroers Crash en Eddie ruzie met hun zus en besloten ze terug te keren naar de oude Vallei. Maar dit verloopt echter niet helemaal volgens plan…

Het olijke duo komt vast te zitten in een donkere onderaardse grot. Gelukkig voor hen is er Buck Wild, een eenogige bruine wezel die toevallig op dinosaurusjacht was, die hen uit de nood kan helpen.

Samen zet het trio om koers naar de ‘Verloren Wereld’, waar een aantal dinosaurussen de dienst uit maken.

Ik ben echter nu al stiekem benieuwd naar mijn favoriete personage uit de reeks, namelijk Scrat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)