Je kan nu een uniek Mister Chief-pakket kopen in Halo Infinite

Er zijn echt hele coole kostuums te koop in de Halo Infinite store, echt heel coole. Maar ik ben niet zo iemand die daar zijn geld aan spendeert. Ook al spendeer ik zelf heel veel tijd in de multiplayer en single player van de game. En nee, Mister Chief is geen schrijffout…

Maar bon wat ik wil zeggen is dat je nu een uniek Mister Chief-pakket kan kopen in de store dat maar liefst zeven cosmetics bevat.

Het Mister Chief-pakket kost je 2000 credits en bevat onder andere een wapen-charm, een nieuw AI-model en een decal voor voertuigen.

Maar wie is nu Mister Chief? Wel dat is een meme die bedacht werd door Halo-bedenker Frank O’Connor en waarmee hij dus zelf de spot dreef met Master Chief.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)