PlayStation launch trailer voor Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic is een van de PlayStation Plus-games voor januari. De game verschijnt op PlayStation 4 en PlayStation 5, maar is al een tijdje beschikbaar op pc en Xbox One. Hoog tijd om deze game opnieuw in de schijnwerpers te zetten.

Deep Rock Galactic is een co-op game (1-4 personen) waarin je samen met je team je een weg graaft door een gigantisch grottenstelsel. Dit verloopt echter niet van een leien dakje. Er komt ook heel wat exploratie en zelfs combat aan te pas omdat je te maken zal krijgen met een heleboel dodelijke vijanden.

Gelukkig kan je een keuze maken uit vier verschillende klassen, namelijk de Gunner, Scout, Driller of Engineer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)