Ga mee achter de schermen van The Book of Boba Fett

The Book Of Boba Fett

Voor zij die het nog niet zouden weten: The Book of Boba Fett is nu te bekijken op Disney Plus. En wat ik altijd interessant vind is hoe het er achter die schermen eigenlijk aan toe gaat.

Net als in games toveren ook film- en seriemakers de meest fantastische werelden op onze schermen. En elke keer opnieuw vraag ik me af hoe ze dat doen. Hoe brengen ze die werelden tot leven? Hoe maken ze van een gewone acteur een iconische film- of serieheld.

En dus ook hoe brengen ze een legendarische bounty hunter als Boba Fett tot leven? Dat zie je in deze behind the scenes. Wie is Boba Fett? Wat drijft hem?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)