Nintendo strooit opnieuw met kortingen tot 75% op Switch games

Mario Golf Super Rush

Met nog één dag te gaan in 2021, blijkt Nintendo in een uiterst gulle bui te zijn, want ze geven tot wel 75% korting op games voor de Switch tijdens hun Nieuwjaarsactie.

Dit jaar kiezen ze ervoor om het aanbod wat op te splitsen en multiplayergames extra in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor hoopt het Japanse bedrijf natuurlijk de eindejaarsfeesten te kunnen opleuken. En gelijk hebben ze!

Maar er zijn nog véél meer games te vinden die in de aanbieding staan. Denk maar aan Mario Golf: Super Rush, Yoshi’s Crafted World, Disco Elysium: The Final Cut en Just Dance 2022.

Het volledige overzicht vind je op de website van Nintendo of de eShop op de Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.