Epic Games geeft de hele Tomb Raider trilogie cadeau

Tomb Raider

De volledige Tomb Raider-trilogie is de gratis Epic Games Store-titel voor vandaag en dat nog tot 6 januari. Dit betekent dat iedereen met een Epic-account drie van de betere actie-avonturenspellen op pc voor niets kan claimen, een uitstekende manier om het jaar af te sluiten.

Terwijl we gisteren de Dark Souls meets Metroidvania-titel Salt & Sanctuary gratis konden claimen, is het aanbod van vandaag een veel substantiëler cadeau – de volledige Tomb Raider-trilogie. Het is de nieuwe reboot triologie, ook wel bekend als de Tomb Raider Survivor Trilogy.

Welke games kan je precies claimen?

  • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
  • Tomb Raider GAME OF THE YEAR EDITION

De gehele Definitive Survivor Trilogy zal nog tot 6 januari gratis op de Epic Games Store te vinden zijn.

Wij helpen je al op weg, door hier te klikken kom je rechtstreeks op de download pagina.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.