Pragalicious in 2022: een overzicht in cijfers

We blikken nog één keer terug naar 2022 en dat doen we in cijfers. En dat doen we niet alleen omdat we stiekem fan zijn van statistieken en dergelijke. Maar het is een manier om jullie ook nog één keer een oprechte dankjewel te zeggen voor de steun en het vertrouwen in Pragalicious!


In 2022 kregen we 174.927 unieke bezoekers over de vloer, een stijging van maar liefst 20%! In juni kregen we de meeste bezoekers over de vloer. De populairste dag van de week is woensdag en het drukst bezochte uur van de dag is 12u00. In totaal werd Pragalicious.com maar liefst 747.167 keer bekeken. Dankjewel!

Gelukkig hadden al deze bezoekers ook heel wat keuze qua lectuur, want in totaal publiceerden we 3.862 berichten, waarvan 211 reviews en 25 wedstrijden. Hierop kregen we 275 reacties via de commentaarvakken op onze website, met Didi als grootste bijdrager.

Al is onze Facebook-pagina veruit het populairste medium om te reageren. Onze 1.213 volgers lieten daar 17.416 reacties achter en klikten 45.573 keer door op de links in die berichten.

Wil je zelf ook mee reageren? Volg onze Facebook-pagina dan zéker. En doe ons een plezier en volg ons meteen ook op Instagram, Twitter, Tumblr én YouTube voor onze gameplayvideo’s.

Dat we ons niet inhouden om jullie te informeren bewijst het feit dat we in totaal 1.051.796 woorden intikten over alle berichten heen. Dat is een mooi gemiddelde van 272 woorden per bericht.


De meest gelezen reviews:

 1. The Batman
 2. Uncharted – The Movie
 3. Tour de France 2022
 4. Horizon Forbidden West
 5. GRID Legends

De meest gelezen nieuwsberichten:

 1. Jackass Forever zal niet te zien zijn in België!
 2. Viraal videobeeldmateriaal Oekraïne-conflict blijkt afkomstig uit ArmA III
 3. “PlayStation is ten dode opgeschreven en bestaat binnen 10 jaar niet meer zoals wij ze kennen”
 4. Dit is het antwoord van Microsoft op Sony’s vernieuwde PlayStation Plus en PlayStation Now
 5. Red Dead Redemption 2 komt naar Nintendo Switch, zegt insider

De meest bekeken video’s op ons YouTube-kanaal:

 1. F1 22 – Austria (4K)
 2. Billy Boyd sings Edge of Night from Lord Of The Ring : The Return of The King at FACTS (23/10/2022)
 3. F1 22 – Imola (4K)
 4. Elden Ring – Liurnia Of The Lakes, Tibia Mariner
 5. Gran Turismo 7 – Tokyo Expressway South on PlayStation 5 (4K)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.