“PlayStation is ten dode opgeschreven en bestaat binnen 10 jaar niet meer zoals wij ze kennen”

PlayStation 5

De befaamde analist Michael Pachter heeft nog maar eens van zich laten horen. Deze keer liet hij zich uit over het PlayStation-merk in het algemeen. Volgens hem zit PlayStation dik in de problemen omdat ze geen antwoord vinden of hebben op Xbox Game Pass.

In de meest recente aflevering van de RDX-podcast werd Pachter zijn mening gevraagd op de vraag of PlayStation ooit echt zou kunnen concurreren met Xbox’ succesvolle Game Pass-abonnementsmodel. Zijn antwoord op deze vraag was een duidelijke “nee, ik denk het niet.”

Hij zei daarover letterlijk het volgende: “Ik denk dat PlayStation ten dode is opgeschreven en dat ze over een jaar of tien ophouden te bestaan zoals wij ze kennen,” zei Pachter. “Ze kunnen niet concurreren. Ze hebben geen kans om te concurreren. Ze lopen niet een paar jaar achter, het is een onoverkomelijke voorsprong.

Straffe uitspraak of heeft de man toch een beetje gelijk?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over ““PlayStation is ten dode opgeschreven en bestaat binnen 10 jaar niet meer zoals wij ze kennen”

  1. Horseshit volgens mij, Michael pachter met zijn economische predictions …. pfff.
    Zoals Google stadia dé streaming future van games ging zijn zeker… Ze zouden Pachter beter samen met Geoff Keighley op de Falcon Heavy zetten!

  2. Vond het vroeger altijd interessant deze mijnheer zijn mening te horen in de shows van Geoff Keighley (GTTV dacht ik). Zit er ook wil dikwijls naast maar dat maakt het niet minder leuk. Moeilijk om in de toekomst te kijken en 10 jaar verder is wel echt ver om iets te voorspellen. Dan heeft een weerman meer kans, denk ik 🙂

Reacties zijn gesloten.