fbpx

PAYDAY 3 overvalt ons in 2023 op PC en consoles

Payday 3

De eerste dag van het jaar en meteen een nieuwe game die meer dan welkom wordt voorgesteld. Die primeur konden we lezen op de officiële twitter ven PAYDAY.

Sinds oktober 2011 laat Overkill Software, in 2012 opgekocht door Starbreeze Studios, ons virtuele overvallen plegen in deze populaire co-op shooter.

Een kwestie van teamwork is uitermate belangrijk om het maximale stapels bankbiljetten mee te graaien uit de bank. Tel daarbij de druk van de politie die je buiten staat op te wachten en extra doelstellingen die moeten behaald worden en dan weet je dat het pas echt moeilijk wordt. (No Bob Peeters pun intended)

Buiten een beeld van vuurwerk, de Brooklyn Bridge en op de achtergrond de skyline van New York vertelt deze teaser ons niet zo veel voor deel 3 in de reeks.

Mensen die hem op PC willen spelen kunnen PAYDAY 3 alvast wishlisten op Steam.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: