Red Dead Redemption 2 komt naar Nintendo Switch, zegt insider

Red Dead Revolver, Red Dead Redemption en Red Dead Redemption 2 zijn games die absoluut thuishoren in je collectie. Je hebt een Switch, dus dat gaat niet zeg je? Wel dat is geen probleem want volgens een insider zou de game ook naar Switch komen…

Red Dead Redemption 2 verscheen in 2018 op PS4 en Xbox, en een jaar later op pc. Ik herinner me nog goed dat ik zwaar onder de indruk was van deze open wereld game en het daarvoor beloonde met een dikke 10 in mijn review.

Of het die prestatie op Switch nog eens gaat overdoen? Kan de Switch dat aan? Dat komen we misschien binnenkort te weten. Toch als we industrie insider en journalist Nacho Requena mogen geloven. Tijdens een livestream suggereerde de man dat Nintendo’s geruchtmakende third-party showcase een geport spel zal bevatten dat al vier jaar oud is.

Requena zei: “Ik heb ook te horen gekregen dat er een andere game zal zijn die al een tijdje beschikbaar is op andere platforms… het is nu al vier jaar beschikbaar.”

Red Dead Redemption 2 kwam voor het eerst uit in 2018, en is dus vier jaar oud.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat er sprake is van een Red Dead Redemption 2 Switch-versie. Ook journalist Stephen Totilo beweerde ooit dat er een Switch-port van Red Dead Redemption 2 in de maak was naast de ontwikkeling van Grand Theft Auto: The Definitive Trilogy.

Morgen komt er een Nintendo Direct met focus op third party games, en dan weten we meteen of RDR 2 er komt of niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)