Op dinsdag 28 juni wordt er een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase uitgezonden

Nintendo’s Switch kan natuurlijk ook rekenen op een heleboel third party games, waaronder dus misschien wel Red Dead Redemption 2. Of dat het geval is, dat weten we morgen om 18u00.

Dinsdag 28 juni, morgen dus, pakt Nintendo uit met een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Dit wordt er met andere woorden eentje waar de third party games centraal staan.

De uitzending duurt zo’n 25 minuten en bevat info over third-party Nintendo Switch-games die binnenkort zullen worden uitgebracht.

Ga naar de Nintendo Direct-website of het YouTube-kanaal van Nintendo België om de video te bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)