Eerste gameplay trailer voor The Last Case of Benedict Fox

Op de Xbox Bethesda showcase werd het grimmige en donkere detectivespel The Last Case of Benedict Fox aangekondigd. Een bijzonder game die ons meeneemt naar het jaar 1925, en dit in de Amerikaanse stad Boston. Detective Benedict Fox moet het lot van een familie ontrafelen terwijl hij vecht tegen de demon die in zijn eigen lichaam gevangen zit.

In deze gameplay trailer, aan mekaar gepraat door Bartłomiej Lesiakowski, Creative Director van ontwikkelstudio Plot Twist, zien we hoe Benedict Fox een massief, vervallen landhuis verkent, samen met de vreemde wereld van Limbo, het demonenrijk dat zich manifesteert door de herinneringen van overledenen.

Benedict zal aanwijzingen moeten ontdekken terwijl hij door beide werelden navigeert om het mysterie achter het lot van de bewoners van het landhuis, samen met zijn demonische metgezel, en de occulte Orde die Fox stalkt, in elkaar te puzzelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)