Jackass Forever zal niet te zien zijn in België!

Jackass Forever

Bij Pragalicious lopen we al een tijdje warm sinds de eerste trailer van Jackass Forever getoond werd. En als we jullie reacties op social media mogen geloven, hebben jullie ook wel zin in een nieuwe film met Knoxville, Steve-o en co.

Eerder deze week ging er op Twitter een klein relletje los toen bleek dat Kinepolis de film niet zal gaan vertonen. Dat is alvast wat ze reageerden op een vraag op hun Twitter-account.

Eerst ging ik ervan uit dat het misschien Kinepolis was dat om een of andere reden beslist had om deze film niet te vertonen. Maar uit een navraag die we deden blijkt dat ze niet de enige bioscoopketen zijn die Jackass Forever aan zich laten voorbijgaan.

Wat daar de exacte reden van is, werd niet meegegeven. Paramount Pictures België, de filmmaatschappij die deze film in de bioscopen zou moeten brengen, heeft ondertussen bevestigd dat Jackass Forever NIET te zien zal zijn in de Belgische bioscoopzalen.

Dit betekent dus dat we zullen moeten wachten op de DVD/Blu-Ray release of dat we de grens naar Nederland of Frankrijk over moeten…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Jackass Forever zal niet te zien zijn in België!

  1. Maar goed ook. Er is al genoeg reality tv. En jackass videotjes genoeg op youtube te vinden. Dit hoort zo zwaar niet thuis in de bioscoop.

Reacties zijn gesloten.