‘Regisseur Motorstorm gaat zich bemoeien met ontwikkeling Twisted Metal reboot’

Twisted Metal

Sony heeft de game nog steeds niet officieel aangekondigd, maar de geruchtenmolen rond de reboot van Twisted Metal draait op volle toeren.

Eerder deze week kwam het gerucht al bovendrijven dat de ontwikkeling van Twisted Metal werd overgeheveld naar een andere studio. Sony zou namelijk niet tevreden zijn geweest over het werk van Destruction AllStars-ontwikkelaar Lucid Games.

Video Game Chronicle, de website die het gerucht initieel de wereld in hielp, hield op dat moment de lippen stijf op elkaar over welke Europese studio dan wél aan de slag mag met de reboot. Nu kunnen ze die info blijkbaar wél geven en ze claimen dat Firesprite de ontwikkeling van Twisted Metal op zich heeft genomen.

Firesprite maakt nog maar sinds vorig jaar deel uit van de PlayStation Studios en kennen we van hun werk aan onder andere The Playroom.

Daarnaast heeft een ResetEra-gebruiker opgemerkt dat Matt Southern nu ook deel uitmaakt van het Firesprite-team als Game Director. Hij was eerder Game Director van het geweldige Motorstorm: Apolcalypse. Al moeten we ook toegeven dat hij ook meegewerkt heeft aan Destruction AllStars…

We zullen zien wat het geeft, als Sony eindelijk de game officieel aankondigt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.