Dave Grohl en Foo Fighers schitterend in eerste trailer Studio 666

Foo Fighters Studio 666

Twee maanden geleden kondigde Foo Fighters en hun frontman Dave Grohl met veel trots Studio 666 aan.

Dit moet een komische horrorfilm worden die zich afspeelt tijdens het maken van het tiende studioalbum van de legendarische rockband. Die opnames lopen niet meteen van een leien dakje en dat dankzij enkele bovennatuurlijke krachten die zich nestelen in het lichaam van Dave Grohl.

Ik ben best enthousiast na het zien van de trailer, want ik had het een pak minder goed verwacht. Al zegt een trailer natuurlijk nooit alles. Maar oordeel vooral zelf…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.