Foo Fighters spelen de hoofdrol in horrorkomedie Studio 666

Foo Fighters Studio 666

Komen de gloriedagen van de zogenaamde stonerfilms terug? Als je niet bekend bent met de term, ken je ongetwijfeld films als Wayne’s World en Tenacious D’s Pick of Destiny. Heerlijk absurde film die garant stonden voor goede, platvloerse humor.

De Amerikaanse rockband Foo Fighters hebben namelijk aangekondigd dat ze de hoofdrol zullen spelen in Studio 666. Dit moet een horrorkomedie worden waarin je in je broek doet van het lachen en van de schrik.

Het verhaal speelt zich af tijdens de opnames van Medicine at Midnight, het meer dan geslaagde tiende album van de band. Tijdens de opnames blijken er nogal vreemde, bovennatuurlijke krachten aanwezig te zijn daardoor de productie moet worden stopgezet. Het is aan frontman Dave Grohl om zijn bandleden te redden van het kwaad.

De film zal vanaf 25 februari 2022 te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Het is te hopen dat de film ook snel onze richting uit komt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.