Haal vandaag vanaf 17 uur Galactic Civilization 3 gratis in huis via de Epic Games Store

Het is weer donderdag en dat betekent dat er vanaf 17 uur een gratis game te downloaden is in de Epic Games Store. Deze keer worden de strategen onder ons in de watten gelegd met Galactic Civilization 3.

Wat als we als mens ontdekken dat we niet alleen in dit universum leven. Dan wordt het tijd dat we op zoek gaan naar welke andere levensvormen er nog bestaan. We ontdekken in het strategische Galactic Civilization 3 dat er meerdere rassen zijn en krijgen de kans om ons te ontfermen over hun technologieën en dergelijke.

We zullen aan de slag kunnen gaan met rassen zoals de mensen, Drengin en Altarian en het is uiteraard de bedoeling om deze beschavingen te leiden naar de ultieme overwinning. Elk ras beschikt over hun eigen technologie, schepen en geschiedenis.

Je zal het natuurlijk met jouw eigen ras moeten opnemen tegen vijanden die maar al te graag jouw wereld willen overmeesteren. Elke nieuwe game in Galactic Civilization 3 is ook effectief een volledige nieuwe speelbeurt, want je kan telkens de opties zo aanpassen dat je alles op een andere manier beleeft.

Vanaf vandaag om 17 uur kan je dus Galactic Civilization 3 gratis downloaden via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.