God of War toont zich uitgebreid op PC in 15 minuten durende trailer

God of War

Ben je als PC-gamer nog steeds niet overtuigd dat je deze God of War gespeeld moet hebben? Wel, dan heeft PlayStation Access, een officieel YouTube-kanaal van Sony, meer dan een kwartier gameplay voor je klaarstaan.

Deze werd gecaptured in 4K en 60fps en toont geen spoilers voor het verhaal. Het enige enerverende is misschien de overenthousiaste Britse commentatoren die hun mening geven over de beelden.

Yakkoi beloonde de PC-versie van God of War met een fantastische 9 in zijn review: “Vier jaar na de initiële release weet God of War nog steeds een geweldige indruk achter te laten. De combat is nog steeds subliem en ongelooflijk brutaal, Kratos is een veel diepgaander personage geworden in deze reboot en de pracht en praal van de wereld in een 4K-resolutie bewonderen is al genoeg reden om de game voor een tweede keer te gaan spelen. Als je de game nooit gespeeld hebt, ben je het jezelf verplicht deze in huis te halen. “

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.