PlayStation Now-kaarten uit verkoop gehaald

PlayStation Now

Je herinnert je misschien wel de geruchten die eind vorig jaar opnieuw opwaaiden waarin geclaimd werd dat Sony hun PlayStation Now-service op de schop zou nemen als tegenreactie op Game Pass.

Bloomberg claimde toen te weten dat Sony in de lente van 2022 de online gameservice zou gaan aanpassen. Zo zou de dienst in drie abonnementsniveau’s of tiers opgedeeld worden. De duurste tier zou dan het huidige PlayStation Now-aanbod bevatten.

Die bewering krijgt nu extra wind in de zeilen, want Venturebeat heeft ontdekt dat de fysieke kaarten waarmee je toegang kan kopen tot PlayStation Now uit de rekken werden gehaald in de UK en de VS.

Dit is een eerste logische stap om de transitie zo vlot mogelijk te laten gebeuren en boze klanten te vermijden. Want je zou maar net zo’n kaartje gekocht hebben en enkele dagen later bestaat PlayStation Now niet meer…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.