WEDSTRIJD | Redmi Buds 3

Xiaomi Redmi Buds 3

Wil jij het nieuwe jaar stijlvol en met goeie muziek in je oren inzetten? Dan kunnen wij misschien wel helpen. Want dankzij Xiaomi mogen we een setje Redmi Buds 3-oortjes weggeven!

De eerste semi-in-ear oordopjes van Redmi wegen slechts 4,5 g per stuk en passen precies bij de vorm van je oor, zodat je urenlang kunt luisteren zonder ongemak te voelen. Geniet van gedetailleerder geluid met onze grote dynamische driver van 12 mm, gemaakt van composietmaterialen. Deze driver is vakkundig gekalibreerd door het Xiaomi Sound Lab en levert rijke bastonen, heldere hoge tonen en consistent superieure geluidskwaliteit.

De twee zeer gevoelige microfoons die zijn ingebouwd in de Redmi Buds 3, in combinatie met Qualcomm cVc Echo Cancelling en Noise Suppression Technology, verminderen omgevingsgeluid en minimaliseren echo’s of effectieve wijze. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van heldere gesprekken.

De Redmi Buds 3 zijn klein en licht, maar bieden zowel vermogen als comfort. De batterij gaat tot wel 5 uur mee na één keer opladen, of tot 20 uur bij gebruik in combinatie met het oplaaddoosje. Ontspan en ga terug naar uw muziek. Na 10 minuten opladen kunt u tot wel 1,5 uur afspelen.

De Redmi Buds 3-oordopjes zijn vakkundig ontworpen om te voldoen aan IP54-normen voor stof- en waterbestendigheid (stofdicht niveau 5 en waterbestendig niveau 4), waardoor de oordopjes waterbestendig en beschermd zijn tegen morsen en zweet.


De wedstrijd loopt tot en met 08/01/2023 om 23u59.
Zorg dat je ons volgt via onze sociale mediakanalen, zo heb je een extra kans om te winnen!

Veel succes!


Tip: Check de review.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.